ÉDESBURGONYA RÁKKAL ÉS RUKKOLÁVAL
ÉDESBURGONYA RÁKKAL ÉS RUKKOLÁVAL / GI - Latsia
4 édesburgonya 1 ek olívaolaj
öntet:
¾ tk wasabi pasta
2 ek majonéz
2 ek joghurt
340 g koktélrák
½ uborka kockázva
4 rukkola levél
Az édesburgonyákat félbevágjuk, megszurkáljuk villával, egy tepsire tesszük, lecsöpögtetjük az olajjal, kicsit megsózzuk és 190 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.
Közben összekeverjük az öntet hozzávalóit, majd belekeverjük a rákot és az uborkát.
Amikor kisült az édesburg. Tányérra tesszük, ráhalmozzuk a rékos keveréket és rukkolával díszítjük.
Latsia:
- a wasabi pasta nem más, mint zöld színű japán tormakrém, elég erős, így legközelebb én maradok a magyar tormakrémnél
|