Zöldséges pulykamell
Zöldséges pulykamell / P.Zsizsu
Hozzávalók: pulykamell, margarin, 1 dl fehérbor, 1 zacskó mirelit zöldségkeverék, só, bors, olaj, pirospaprika, fokhagyma, vöröshagyma, tejszín, liszt.
Elkészítés: A besózott pulykamellet kisebb darabokra vágom és egy pici margarinon fehéredésig sütöm, majd egy deci fehérborral felöntöm, letakarom és puhára párolom.
Közben pörköltalapra fölteszem a zöldségkeveréket ás puhára főzöm. Ezután hozzáadom a húst és kicsit összeforralom. Majd behabarom a tejszínnel.
Nagyon finom, tésztakörettel tálajuk.
Latsia
- csirkemellből csináltam és ahhoz készítettem a pörkölt alapot, majd rátettem a zöldséget
|