SZALÁMIKRÉM
SZALÁMIKRÉM /Alchri
12-13 dkg téliszalámi, 10 dkg vaj, 10 dkg natúr sajtkrém ( Philadelphia szerü 1 ek. ecetes pirospaprika ( konzerv)
A vajat habosra kavarjuk, beledolgozzuk a finomra darált szalámit, a krémsajtot és az apró kockára vágott ecetes paprikát. Megkóstoljuk és szükség esetén megsózzuk, borsozzuk. Mini képviselöfánkokat megtöltünk vele és uborkaszeletekkel dekorálva tálaljuk.
Alchri: soknak találtam a vaj mennyiségét, így abból csak 6-7 dekát tettem bele és ennek megfelelően több sajtot, egy pötty piros arannyal adtam neki színt. Sóznom nem kellett. Az ecetes paprika kivételével mindent, együtt egy robotgépben püréztem le, a paprikakockákat utána egy villával dolgoztam bele. Baguettel tálaltuk.
|