SALÁTA : NICOSIAI SALÁTA FÜSTÖLT PISZTRÁNGGAL |
NICOSIAI SALÁTA FÜSTÖLT PISZTRÁNGGAL
NICOSIAI SALÁTA FÜSTÖLT PISZTRÁNGGAL / Latsia
400 g újburgonya felezve, ha nagyobb 150 g zöld ceruzabab 1 kis fej saláta 8 cocktail paradicsom félbevágva 50 g fekete olivabogyó-magozott 125 g füstölt pisztrángfilé szét darabolva 2 főtt tojás félbevágva 1/2 lilahagyma apróra vágva 1/2 citrom leve 3 ek olívaolaj 4 ek créme fraiche 2 ek tormakrém
15-20 perc alatt főzd meg a krumplit, hűtsd le hideg vízzel és a nagyobbakat vágd ketté. Ezalatt 3 percig főzd a babot egy másik edényben és azt is hűtsd le hideg vízzel.
Tedd egy tálra a krumplit, a babot, a salit, a paradicsomot, az olívát, a halat, a tojásokat és a hagymát. Keverd el a citromlevet az olívaolajjal, öntsd a salátára, sózd- borsozd. Keverd el a tormakrémet a créme fraiche-sel és egy kis tálban kínáld a saláta mellé.
|