ÉDESSÉGEK : Csokoládés - gesztenyés epertorta |
Csokoládés - gesztenyés epertorta
Csokoládés - gesztenyés epertorta / Latsia
2 vékony piskótalap
töltelék:
krém: 25 dkg gesztenyemassza 1,5 dl tejszín 10 dkg vaj eperlekvár eper
bevonat: 10 dkg csokoládé 1 dl tejszín
díszítés: eper, fehércsoki csepp, mandulapehely, szórócukor
Az egyik piskótalapot vékonyan megkentem eperlekvárral, rákentem a gesztenyekrém felét, kiraktam félbevágott eperrel. Rátettem a másik piskótalapot, megkentem eperlekvárral, rákentem a gesztenyekrém felét úgy, hogy a tortát körben is érje, leöntöttem a csokimázzal. Eperrel, fehércsoki cseppel és mandulapehellyel és szórócukorral díszítettem.
Latsia: - ezt a tortát pillanatok alatt összedobtam, és nagyon fini lett!
|