Egy nagy tálban 3 csésze lisztet 1és 1/4 tk sóval és 1/4 tk szárított élesztővel elkeverünk. 1,5 csésze vizet öntünk hozzá és elkeverjük csak úgy kézzel, nem dagasztjuk! Letakavarva 18-20 órát szobahőmérsékleten állni hagyjuk.
Következő nap a tésztát egy erősen lisztezett felületre borítjuk és a 4 szélét egymásra hajtjuk. Megszórjuk búzakorpával és egy szintén búzakorpával megszórt konyharuhára fordítjuk /alul a hajtogatott rész/. 2 órát pihentetjük, majd egy felforrósított vaslábosba fordítjuk és befedjük, 260 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 30 percig sütjük lefedve, majd 20 perc fedetlenül.
EZ AZ OLDAL AZ ÁLTALAM ÉS SOKAK ÁLTAL ELKÉSZÍTETT FINOMSÁGOK OLDALA, RECEPTEKKEL ÉS A SAJÁT FOTÓIMMAL. A RECEPTEK MELLETT TALÁLHATÓ AZOK NEVE, AKIKTŐL A RECEPT SZÁRMAZIK. Ezúton is HÁLÁS KÖSZÖNET NEKIK!!!:O)
A honlapon található RECEPTJEIM és FÉNYKÉPEIM szerzői jogvédelem alá tartoznak.
A honlapon elhelyezett információk, adatok felhasználásához az alábbi általános feltételek mellett járulok hozzá: A honlapon található dokumentumok elektronikus formában szabadon lemásolhatók, terjeszthetők, de csak saját célokra, nem kereskedelmi célú alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való egyértelmű hivatkozással használhatóak.
Minden más terjesztési és felhasználási célra közvetlenül szerzői jog tulajdonosától / tőlem / vagy meghatalmazottamtól kell engedélyt beszerezni.
Különválasztottam ezt az oldalt a másiktól, itt az ételfotóimat és a hozzájuk tartozó recepteket találjátok meg. Az itt látható receptek kipróbáltak, az ételek garantáltan finomak;O) Kis türelmet kérek, folyamatosan töltöm fel a recepteket.
Kellemes időtöltést és sikeres sütés-főzést kívánok! Remélem Mindenki talál magának valami finomságot...
Copyright
LÁTOGATÓK
Indulás: 2005-12-29
Karácsony
SZIASZTOK
Társalgó
Sziasztok!
Ide írhattok, ha a receptekről szeretnétek kérdezni, igyekszem rendszeresen jönni és válaszolni, bár ez az oldal nem kifejezetten fórum.
Kellemes időtöltést kívánok: Latsia