CSIRKE : PIRÍTOTT RATATOUILLE CSIRKE |
PIRÍTOTT RATATOUILLE CSIRKE
PIRÍTOTT RATATOUILLE CSIRKE / Latsia
1 lilahagyma gerezdekre vágva 2 piros paprika kimagozva, felkockázva 1 cukkini, kockára vágva vagy szeletelve 1 kis padlizsán felkockázva 4 paradicsom félbevágva 4 ek olívaolaj + extra a spricceléshez 4 csirkemell néhány szál friss zöldfűszer / ízlés szerint / felaprítva só, bors
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsibe öntsd a zöldségeket, az olívaolajjal jól forgasd át őket, szórd meg a fele zöldfűszerrel, sóval-borssal. Fektesd rájuk a húsokat, szórd meg a másik fele zöldfűszerrel és sózd-borsozd. Süsd 35 perc alatt készre. Tálaláskor spricceld meg egy kis olívaolajjal.
Latsia: -én majorannával, oregánoval és bazsalikommal szórtam meg sütés előtt
|