EGYTÁLÉTEL : Gombapörkölt zöldborsóval és tésztával |
Gombapörkölt zöldborsóval és tésztával
Gombapörkölt/ Sherpa01
Hozzávalók: tetszés szerinti gomba, hagyma, pirospaprika, só, bors, pirosarany, ételízesítő, majoránna A hagymát futtasd meg egy pici olajon. Mikor üveges, add hozzá a pirospaprikát. (Előtte vedd le a tűzről, mert megkeseredik a paprika!!!) Öntsd hozzá a felkockázott gombát és kb. 2 dl vizet. Fedd le, és várj, amíg a gomba összeesik és levet enged. Add hozzá a fűszereket ízlésed szerint, és közepes lángon főzd, amíg megpuhul a gomba. Ennyi. . . Megjegyzés: Ha egy evőkanál mustárt teszel bele, testesebb lesz a szaftja.
Latsia: ehhez kevertem egy kis zöldborsót majd a kifőtt tésztát
|