150 g barnacukor 120 g margarin 50 g világos cukornádszirup
1 tk szódabikarbóna 2 ek forró víz
Az első 3 hozzávalót összekeverjük egy tálban. A második 2 hozzávalót felolvasztjuk és hűlni hagyjuk. A sütőt 150 fokra előmelegítjük. A szódabikarbónát a forró vízben felfuttatjuk majd a vajkeverékhez keverjük, majd az egészet a zabpelyhes keverékhez adjuk ás jól átforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire evőkanállal egymástól jókora távolságra halmozzuk a "tésztát" ne többet tepsinként, mint 9-et! Közepes sínen kb 15 prc alatt készresütjük és a tepsin hűlni hagyjuk, míg megkeményedik. Utána dobozva pakolva tárolható, ahol újra fog puhulni.
EZ AZ OLDAL AZ ÁLTALAM ÉS SOKAK ÁLTAL ELKÉSZÍTETT FINOMSÁGOK OLDALA, RECEPTEKKEL ÉS A SAJÁT FOTÓIMMAL. A RECEPTEK MELLETT TALÁLHATÓ AZOK NEVE, AKIKTŐL A RECEPT SZÁRMAZIK. Ezúton is HÁLÁS KÖSZÖNET NEKIK!!!:O)
A honlapon található RECEPTJEIM és FÉNYKÉPEIM szerzői jogvédelem alá tartoznak.
A honlapon elhelyezett információk, adatok felhasználásához az alábbi általános feltételek mellett járulok hozzá: A honlapon található dokumentumok elektronikus formában szabadon lemásolhatók, terjeszthetők, de csak saját célokra, nem kereskedelmi célú alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való egyértelmű hivatkozással használhatóak.
Minden más terjesztési és felhasználási célra közvetlenül szerzői jog tulajdonosától / tőlem / vagy meghatalmazottamtól kell engedélyt beszerezni.
Különválasztottam ezt az oldalt a másiktól, itt az ételfotóimat és a hozzájuk tartozó recepteket találjátok meg. Az itt látható receptek kipróbáltak, az ételek garantáltan finomak;O) Kis türelmet kérek, folyamatosan töltöm fel a recepteket.
Kellemes időtöltést és sikeres sütés-főzést kívánok! Remélem Mindenki talál magának valami finomságot...
Copyright
LÁTOGATÓK
Indulás: 2005-12-29
Karácsony
SZIASZTOK
Társalgó
Sziasztok!
Ide írhattok, ha a receptekről szeretnétek kérdezni, igyekszem rendszeresen jönni és válaszolni, bár ez az oldal nem kifejezetten fórum.
Kellemes időtöltést kívánok: Latsia