CSIRKE : MEXIKÓI CSIRKE-SERPENYŐS |
MEXIKÓI CSIRKE-SERPENYŐS
MEXIKÓI CSIRKE-SERPENYŐS / Latsia
3 főre
40 dkg burgonya
30 dkg csirkemellfilé
2 dkg vaj
25 dkg kukorica
1/2 piros színű californiai paprika
15 dkg mexikói zöldségkeverék
1,25 dl fehérbor
curry, só, bors
A burgonyát héjában megfőzzük, lehútjük, meghámozzuk, felkockázzuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, a húst felkockázzuk és aranybarnára pirítjuk benne.
Hozzáadjuk a burgonyát átforgatjuk, kicsit pirítjuk.
Belekeverjük a kukoricát és a mexikói zöldséget felöntjük a borral, megszórjuk a fűszerekkel átforrósítjuk és tálaljuk.
Latsia:
- csirkecombfiléből készítettem
- bor helyett húslevest használtam
|