1/2 póréhagymát vékony karikára vágok. 2 champignon gombát vékony szeletekre. Egy serpenyőben kevés olajon megfuttatom a pórét, és hozzáadom a gombát. Beleteszek 1-2 marék apró fagyasztott rákot, fehérborral megontom, és párolom. Sózom, borsozom. Csipet sáfránnyal sárga színt adok neki. Néhány kanál tejszínnel és vágott petrezselyemmel dúsítom. Tojásos tészta illik hozzá.
EZ AZ OLDAL AZ ÁLTALAM ÉS SOKAK ÁLTAL ELKÉSZÍTETT FINOMSÁGOK OLDALA, RECEPTEKKEL ÉS A SAJÁT FOTÓIMMAL. A RECEPTEK MELLETT TALÁLHATÓ AZOK NEVE, AKIKTŐL A RECEPT SZÁRMAZIK. Ezúton is HÁLÁS KÖSZÖNET NEKIK!!!:O)
A honlapon található RECEPTJEIM és FÉNYKÉPEIM szerzői jogvédelem alá tartoznak.
A honlapon elhelyezett információk, adatok felhasználásához az alábbi általános feltételek mellett járulok hozzá: A honlapon található dokumentumok elektronikus formában szabadon lemásolhatók, terjeszthetők, de csak saját célokra, nem kereskedelmi célú alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való egyértelmű hivatkozással használhatóak.
Minden más terjesztési és felhasználási célra közvetlenül szerzői jog tulajdonosától / tőlem / vagy meghatalmazottamtól kell engedélyt beszerezni.
Különválasztottam ezt az oldalt a másiktól, itt az ételfotóimat és a hozzájuk tartozó recepteket találjátok meg. Az itt látható receptek kipróbáltak, az ételek garantáltan finomak;O) Kis türelmet kérek, folyamatosan töltöm fel a recepteket.
Kellemes időtöltést és sikeres sütés-főzést kívánok! Remélem Mindenki talál magának valami finomságot...
Copyright
LÁTOGATÓK
Indulás: 2005-12-29
Karácsony
SZIASZTOK
Társalgó
Sziasztok!
Ide írhattok, ha a receptekről szeretnétek kérdezni, igyekszem rendszeresen jönni és válaszolni, bár ez az oldal nem kifejezetten fórum.
Kellemes időtöltést kívánok: Latsia