Tintahalsugo /szósz/ friss paradicsommal és pennével / Kira
2-3 tintahal nagyon apró darabokra vágva 2 friss paradicsom kisebb kockára vágva
Pici olívaolajon megfuttatok 1-2 gerezd apróra vágott fokhagymát (én egy pici darab csípős paprikát is adok hozzá). Beleteszem a nagyon apróra vágott tintahalat, és a meleg olajban átforgatom. Hozzáadom a kockára vágott friss paradicsomot, megsózom, lefedem, és lassú tűzön kb. 15 percig főzöm. (Ellenőrizni kell, hogy nem főtte-e el a levét!) A végén friss petrezselyemzölddel meghinteni, és a kifőtt spagettivel vagy tollhegy-tésztával elkeverni.
EZ AZ OLDAL AZ ÁLTALAM ÉS SOKAK ÁLTAL ELKÉSZÍTETT FINOMSÁGOK OLDALA, RECEPTEKKEL ÉS A SAJÁT FOTÓIMMAL. A RECEPTEK MELLETT TALÁLHATÓ AZOK NEVE, AKIKTŐL A RECEPT SZÁRMAZIK. Ezúton is HÁLÁS KÖSZÖNET NEKIK!!!:O)
A honlapon található RECEPTJEIM és FÉNYKÉPEIM szerzői jogvédelem alá tartoznak.
A honlapon elhelyezett információk, adatok felhasználásához az alábbi általános feltételek mellett járulok hozzá: A honlapon található dokumentumok elektronikus formában szabadon lemásolhatók, terjeszthetők, de csak saját célokra, nem kereskedelmi célú alkalmazásokhoz, változtatások nélkül és a forrásra való egyértelmű hivatkozással használhatóak.
Minden más terjesztési és felhasználási célra közvetlenül szerzői jog tulajdonosától / tőlem / vagy meghatalmazottamtól kell engedélyt beszerezni.
Különválasztottam ezt az oldalt a másiktól, itt az ételfotóimat és a hozzájuk tartozó recepteket találjátok meg. Az itt látható receptek kipróbáltak, az ételek garantáltan finomak;O) Kis türelmet kérek, folyamatosan töltöm fel a recepteket.
Kellemes időtöltést és sikeres sütés-főzést kívánok! Remélem Mindenki talál magának valami finomságot...
Copyright
LÁTOGATÓK
Indulás: 2005-12-29
Karácsony
SZIASZTOK
Társalgó
Sziasztok!
Ide írhattok, ha a receptekről szeretnétek kérdezni, igyekszem rendszeresen jönni és válaszolni, bár ez az oldal nem kifejezetten fórum.
Kellemes időtöltést kívánok: Latsia