FRISS-SAJTOS SZENDVICSKRÉM PAPRIKÁVAL
FRISS-SAJTOS SZENDVICSKRÉM PAPRIKÁVAL
kb. 500 g eltartható: hűtőben 2-3 napig
1-1 piros, sárga, zöld kaliforniai paprika 400 g tejszínes friss-sajt 75 g tejföl 1-2 tk édesnemes pirospaprika só, bors
1. A paprikákat félbevágjuk, a szárát, a fehér ereket és a magokat eltávolítjuk, húsát megmossuk, lecsöpögtetjük és aprókockákra vágjuk.
2. A friss-sajtot a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a paprikakockákat, és pirospaprikával, sóval-borssal ízesítjük.
3. A kész szendvicskrémet 2 tisztára mosott, száraz üvegbe töltjük, jól lezárjuk és a hűtőbe tesszük.
Kenyérlepényt ajánlunk hozzá.
Latsia: - féladagot csináltam, isteni!
- egy kis félretett paprikával díszítettem
|