| 
 Marcipános muffinMARCIPÁNOS-SZŐLŐS MUFFIN
 2 és fél csésze liszt
 2 tk. sütőpor
 fél csésze cukor
 1 vaníliás cukor
 3 tojás
 125 g olvasztott-lehűtött vaj
 3 negyed csésze tej
 100g marcipánmassza
 250 g szőlő
 
 Nagyobb, zárható edénybe tesszük a lisztet, sütőport, cukrot, vaníliáscukrot, tojásokat, vajat, tejet. Az edényre rátesszük a fedelét, és jó erősen összerázzuk, hogy a hozzávalók összekeveredjenek. Aztán beletesszük az apróra vágott marcipánmasszát, és keverőkanállal jól kikeverjük a masszát. Formába tesszük, a tetejükre 3-3 szőlőszemet nyomunk. 190 fokon 25perc
 
 Latsia: szőlő helyett mazsolát tettem bele és csokidarabokat
 
 |