CSIRKE : PARADICSOMOS SAJTOS CSIRKETEPSI |
PARADICSOMOS SAJTOS CSIRKETEPSI
PARADICSOMOS SAJTOS CSIRKETEPSI / Latsia
6 főre
1 hagyma 2 gerezd fokhagyma olívaolaj 80 dkg koktélparadicsom 4 ek Mascarpone 1 csokor bazsalikom 6 csirkemell bőrrel
Melegíts a sütőt 190 fokra / légkeverés. Párold meg egy mély serpenyőben a hagymákat 3 ek olajon úgy, hogy ne kapjanak színt. Keverd hozzá a paradicsomot és 10-15 percig főzd, míg kicsit "megroggyan". Vedd takarékra a hőt, keverd hozzá a Mascarpoe-t és a bazsalikomot. Egy másik serpenyőben egy kis olajon pirítsd át a húsok mind2 oldalát, tedd egy tűzálló tálba és öntsd le a mártással. 25-30 perc alatt süsd készre.
Latsia: - nem kaptam bőrös csirkemellet, így csirkecombból csináltam ami egy kicsit tovább kell, hogy süljön - Mascarpone-t nem vettem, volt itthon Philadelphia krémsajt, az is tökéletes erre a célra
|