Redar saláta
Redar saláta / Fröken
1 db grillcsirke 0, 5 kg piros apró rák 20 dkg sajt 2 dl főtt rizs 250 g zöldborsó 1/2 zeller
díszítés: 3 db főtt tojás 3-4 db paradicsom ( dekoracio) 1,5 jégsaláta
öntet:
2 dl majonéz 1 dl tejszín ( tilos felverni) 1-2 tk curry 1 tk mustár só, feketebors ízles szerint fokhagymapor
A zellert, a zöldborsót és a rizst /külön!/ megfőzzük. A csirkehúst és a sajtot kockára vágjuk és az előzőkhöz keverjük a rákkal együtt. Az öntet hozzávalóit összekeverjük és leöntjük vele a salátát, letakarjuk és a jól behűtjük. Tálalás előtt hozzákeverjük a felvágott jégsalátát és a tetejét tojás-, és paradicsomcikkekel díszítjük.
|