[Friss hozzászólások] [113-94] [93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]
Kedves latsia!Tegnap megsütöttem este fél nyolcas kezdéssel az egyszerű kiflidet.Tényleg egyszerű a kedvesem még az éjjel megevett lekvárral 2 db-ot.Remélem ma is finom lesz még mert én nem ettem belőle.Köszönöm a remek receptet. Üdv Kifli |
Láttam, hogy megnézted a bememet, most én is ellátogattam a Tiédre. Nagyon szép a konyhád! Megnézem a recepteket! Ágianyu |
Szia, örülök, hogy ízlett! Nagyon szívesen! |
Kedves Latsia,
tegnap este megsütöttem a Barack paj-t. Nagyon finom lett és pillanatok alatt készen lett!
Köszönöm szépen! |
Szia Linne!
Köszönöm szépen, remélem sikerülni fog így, azért mindenképpen írd meg!
Szia Klári |
Nagyon ügyes vagy Latsia kevés az ilyen aki így érti a dolgát! |
Szia Latsia!
Örülök, hogy rátaláltam az oldaladra!
Mindjárt találtam is egy számomra éppen aktuális kérdésre választ.Nekem is az volt a gondom, hogy mindig kirepedt a hurka sütés közben.Már mindenhogy próbáltam.Fagyosan, frissen, meleg, hideg sütőben, de az eredmény mindig ugyanaz lett.Most ott lapul a hűtőben a kolbász és a hurka.Holnap az lesz az ebéd.Úgy fogom elkészíteni, ahogy tanácsoltad.Remélem sikerülni fog!
Köszi, mégegyszer.Üdv.Linne. |
Szia Csilla!
Sajnos nekem egyáltalán nem ízlik ez a "fánkféle", nemrég kóstoltam itt Göteborgban....
Azt hiszem ez az első süti ami nem ízlik...:O( |
Szia Latsia!
Itt a böjt ideje lassan, szeretnék pár dolgot megtudni a "semlor"-ról. Én már a nagynénémtől elég sok mindent hallottam, de hátha még te is bővítenéd az ismereteket. Nagyon szeretem, egyik kedvencem, már kicsit változtattam is marcipán és mandula helyett, finom magyaros rumos dióval töltöttem. Tudod milyen finom forró madártej alapba szervírozni? Üdvözöllek: Csilla. |
Szia, én úgy sütöm, ahogy leírtam a Recepteknél a Sertéshúsnál a Disznótorosnál...
Nekem is kirepedt mindig, de amióta így sütöm, nem.
Igaz én csak valamilyen "ágyon" sütöttem, krumplin, vagy savanyúkáposztán, sütőben és megszurkálva. |
Szia, a "Pászka" fórumban már segítettél.
Most kérdezem: hogy süssek hurkát és kolbászt, hogy ne repedjen ki?
Próbáltam fagyosan, hideg sütőben kezdve a sütést, meleg sütöben, szobahőmérsékletű hozzávalókkal. Mindíg kirepedt.
Zsiradékot sohasem adtam hozzá, mondván, van benne elég, legfeljebb kis vizet alá, az eredmény ugyanaz.
Segítesz?
Köszönöm, előre is! |
Szia Latsia, nagyon jó az egész, amit itt csináltál, csak így tovább!!! Puszi Mikko |
Szevasz Latsia!:
Itt kóboroltam, s kit látnak szemeim? Ügyes vagy mindig mondom. Csak így tovább! Anya77
|
Szia Latsia! Köszönöm az infot, tudom, hogy a calzone nagyobb, de én "mini" calzonet sütöttem és gyümölcscsel töltöttem meg.(barack ill. banán szeletkék). Megoldottam a formázó nélkül, villával nyomkodtam össze, de tudod néha a külcsíny is sokat számít és egyébként is nagyon jó pofának tűnik a formázód. További sok sikert a konyhában!! Superkeri |
Na feltettem az Ételfotók - Tésztákhoz a "Burek" fotóját /utolsó kép/ és a Receptek - Tésztákhoz is a receptjét... |
Szia SaMaris, köszönöm megyek megnézem, jó volna megsütni!
Szia Superkeri! Én ezt a formát Cipruson vettem, de szerintem biztosan kapható Mo-on is, mert Mo-on sokkal nagyobb a választék mindenből. Ezt ún. "burek" formának hívják, húsos tölteléket teszünk bele, persze előtte tésztát, mindjárt meg is nézem, feltettem-e a receptjét ill. az ételfotóját. Calzone-nak nagyon picike...
Kedves Edrien1978, köszönöm és szeretettel várlak!
Szia Sz@kmány, megyek, megnézlek! |
Kedves Latsia, nagyon tetszenek a receptjeid, egy csomót kinyomtattam a gyűjteményembe. Azt hiszem, gyakran vissza fogok látogatni ide is. Edrien1978 |
Szia! A calzone félbehajtott pizza, biztos nem arra gondoltál. Ez a bigyó sokkal kisebb, mint egy derelye, én háztartási boltban láttam fémből, olyan, mint a műszempilla "felnyomó". Össze lehet vele csippenteni a tészta két szélét - de őszintén? Ezt egy villával is meg lehet oldani, ahogy a gnocchinál (bár ott pödörni is kell kicsit). Az oldal egyébként tuti, főleg, hogy kipróbált receptek vannak! Üdv, Kunkori |
Szia Latsia! Köszi a receptet, újabb kérdésem van: csodálom a praktikus és ötletes konyhai eszközeidet és nagyon megtetszett az a szaggató forma, amivel szerinten calzonet lehet nagyon jól és egyszerűen formázni. Talán nem tévedek, ha azt gondolom, hogy úgy működik mint valamikor régen a sajtos tallér sütő, tudod olyan összecsukós. Vajon Magyar o-on is lehet ilyen szaggatót kapni? Előre is köszi a választ és sok sikert kívánok a konyhában. Superkeri |
[Friss hozzászólások] [113-94] [93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]
|