[Friss hozzászólások] [113-94] [93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]
Erzsi: Szia
Latsia! Levegőkerin getősben is 45 perc a rántott karaj? Ugye
egyszerre több tepsiben is betehetek. Ropogós lesz? kb.30db-ot kell vasárnapra sütnöm. K |
Nagyon tetszik a honlapod. Gratulálok hozzá!
Nekem már nincs is szükségem szakácskönyvre, elég ha benézek az oldaladra, itt mindent megtalálok.
Üdv. imre |
Szia Latsia!
Az nlc-ről jutottam el hozzád, főként a kenyerek érdekelnek, mivel nekem mindig túl tömöttek lesznek. Remélem a receptjeid nekem is beválnak és sikerülnek, hiszen az nlc nagyon dícsértek. Nagyon tetszetős a portálod, könnyű az eligazodás és úgy látom a receptek fantaszikusak.
További sok sikert. |
Kedves Kisherceg és Jugik, aranyosak vagytok, köszönöm!:O) Igyekszem megosztani másokkal is azokat a finomságokat, amiket az innen-onnan gyűjtött receptekből készítek, hiszen nekem is nagy könnyebbség, amikor kipróbált receptből sütük-főzök. Pláne ha még kép is van hozzá...:O) Sziasztok Latsia |
Kedves Klári! A lányomnak és barátom lányának nem kell szakácskönyvet venni ajánékba, csak leírom nekik a honlapod címét, és hihetetlen tudásra tehetnek szert Nálad. Köszönöm az ő nevükben is. Üdv:Judit |
Csak ámulok és bámulok micsoda csodás portált hoztál össze. A receptjeid nemcsak jók, de az egész portál esztétikus.Kisherceg. |
Hihi...tudom ki vagy 47-eske!:O)))
Köszi, tényleg fini!:O)
Szia Latsia |
Szia Györgyi, egyszerű, amikor elkészült az étel, lefotózom...utána már nem nehéz feltenni ide a kész képet!;O) Gyere máskor is! Szia, latsia |
Szia latsia !
a 10.10-es kijelentés után azért sikerült egy kívánatos magvast összehozni.
:) |
Szia! Régen láttam az oldalad, most újra megnéztem. Nagyon klassz! A receptjeid kitűnőek! A képek csodásak. Irigykedem, hogy ennyire otthon vagy a konyhában, a fotózásban, és az internet rejtelmeiben is! Áruld el, hogy van időd mindenre? Üdv. Györgyi |
Szia Latsia, nagyon jó az oldalad! Gyere az Nlc-re a Sütik képpel topikba! |
Szia Marcsi! Nekem is mindig kirepedt, de amióta úgy csinálom, ahogy egy druszád Marcsi1221 tanácsolta az nlc-n, azóta képzeld soha! Fagyasztott állapotban kezdem el sütni, nagy hőfokon rövid ideig, és sütés előtt megszúrkálom. Ennyi. Ha kipróbáltad, mesélj, remélem Te is szerencsével jársz. |
Kedves Menari, köszönöm szépen a dícséretet, igyekszem Tőletek tanulni!;O)
|
Ismét Én! Visszaolvastam a bejegyzékesket. Áruld már el a titkot, hogy mitől nem reped szét a hurka sütés közben! Nekem is mindig szétmegy! Köszike: Marcsi |
Bocsi!! Figyelmetlen voltam, megvan a recept.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nlc-n sütik-képekkel van fent két torta fotóm 1084 és 1279 -es, ha van kedved nézd meg. Szia:Marcsi |
Szia! Nagyon tetszik az oldalad. Gratulálok a finom ételekhez és szépek a fotóid is. Szeretném elkérni a marcipános csiga receptjét. E-mail címem: czmary@citromail.hu
Van egy oldalam is /nem olyan jó mint a tiéd/ ha van kedved nézd meg. www.gportal.hu/hobbymania
Biztos többször fogok jönni! Szia: Marcsi |
Nagyon tetszik a honlapod. Gratulálok hozzá! Nekem már nincs is szükségem szakácskönyvre, elég ha benézek az oldaladra, itt mindent megtalálok. Üdv. menari |
A Tiéd is! Szuper autók vannak rajta, köszi, jó meglepi a férjemnek!:O))) |
Kedves Latsia! Nem találtam az oldalon az elérhetőségét, szeretnék Önnek egy mailt küldeni! Kérem írjon a harmoniaesmuveszet@gportal.hu címre, hogy fel tudjam venni Önnel a kapcsolatot Köszönöm! |
Szia Kifli, örülök, hogy ízlik, további szép napot! |
[Friss hozzászólások] [113-94] [93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]
|