[Friss hozzászólások] [113-94] [93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]
Szia Rita!
Ha nem szereted az élesztős dolgokat, akkor mindenképpen a Sütőporos-baconos pogácsát ajánlanám neked, de ha szereted, akkor is!:O)) Ez egy nagyon jó kis recept, gyors, könnyű és nagyon finom, még másnap is, ami a pogcsákra nem jellemző egyébként.
Mit érdemes hozatni innen? Háááát...a parfümök sztem ugyanolya árban vannak, mint otthon, a ruhák inkább csak a leértékeléskor olcsóbbak..de ki lehet fogni 1-2 jó árban lévőt. Majd gondolkodom rajta még, mert így hirtelenjében nem hinném, hogy valamit is jobban megérné innen vinni, inkább csak más.. |
Jaj még annyit szeretnék kérdezni, hogy Svédországban mit érdemes vásárolni?
Anyukám megy ki szeptemberben és ott szeretne nekünk ajándékot venni születésnapunkra.
Három hétig lesz kint rokonoknál.
Ruhanemű, parfüm drágább mint nálunk?
Minden infónak örülnék!
Rita
|
Szia Latsia!
Az indexen szoktam olvasgatni a receptjeidet, sokat már ki is próbáltam közülük!
Nagyon finomak és szépen tálalva hasonlítanak a te képeidhez!
Hétvégére vendégeket várunk, az ebéd már megvan, mármint kitaláltam, de valami nagyon finom omlós pogácsát szeretnék sütni.
Melyik receptet csináljam meg?
Az élesztős dolgok nálam nem igazán sikerülnek mi lehet az oka?
Várom a válaszod
Rita |
Szia Niki, köszi, hogy segítettél Ildikónak, dehogy haragszom, hiszen jót tettél!
Szia Klári
|
Szia Niki!
Köszönöm a segítséged, sikerült kinyitnom minden ablakot, így hála neked a recepteket leírtam: Ildikó
|
Szia Ildikó!
Remélem senki nem haragszik meg rám, hogy belekotnyeleskedem, hiszen nem tőlem kérted a recepteket, de ha a recepteknél a jobb oldalon lévő "előző 20 cikk"-re kattintasz meg fogod őket találni. Valahogy fordítva van az ABC sorrend.
Üdv:
Niki |
Szia Latsia-Kári!
Különféle topicokról tudom, hogy babucit vártok a férjeddel, gratulálok, nekem négy is van, de lehetne tizennégy is, annyiszoros az öröm!
De... a honlap -érthető- kicsit elárvult, ami a frissítéseket illeti, úgye, nem sértettelek meg?
Nagy szeretettel köszöntelek - immár hármatokat - Marika |
Kedves Latsia!
Gratulálok a szép sütijeidhez. Néhány-nak azonban nem találom a receptjét. Kérlek tudasd, hol lehet vagy kérlek írd le:Vasúti rudacska, Londoni stang-li, El mek Kaetifi, Kismákos, Rakott krémes piskóta, Kókuszos krémes piskóta, Szlovák krémes, Grízes mákos, Gyors rétes, Cukkinis kenyér, Fahéjas kifli, Csokoládé kenyér
Köszönöm: Ildikó
|
Szia!
Köszönöm! Ha majd megsütöm beszámolok róla (a hétvégén biztos nem, mert most muffint tervezek). Nézegettem a sütis képeket és csorgott a nyálam, meg belelkesültem a sütésre ;)
Jó hétvégét!
Üdv:
Niki |
Szia Niki,
megszerkesztettem, mostmár látni fogod a csoportokat, eddig nem az explorerrel volt beírva és egyben volt az egész, bocsi!
Szia Klári |
Szia Klári!
Már megint kérdésem van :)
Kinéztem a marcipános-mazsolás mandulás tekercset, de a receptben említett 1-es, 2-es és 3-as csoport hozzávalói nincsenek jelölve a hozzávalók között. Megírnád melyik hova tartozik?
Köszi:
Niki |
Szia!
Hétvégén megsütöttem a sütit és mindenkinek nagyon ízlett. Köszi! Megyek és kutatok még a receptjeid között, mert imádok sütni.
Szép napot!
Niki |
Szia Niki!
Nagyon jó választás, isteni finom lesz!
Igen, ezt én is észrevettem annak idején a receptben, ezért a durvára vágottal megszórtam, mielőtt a sütőbe toltam volna, mivel ettől lesz ropogós, az őrölt mogyoró belesimul a marcipános masszába.
Szia Klári |
Szia!
Nézegettem a recepteket és a marcipános mogyorós sarkocskát néztem ki, de nem egyértelmű a leírás. A hozzávalók között 2*20 dkg mogyoró szerepel, egyszer őrölve, egyszer durvára vágva, viszont a leírásban csak az őröltet talláltam meg. Mi lesz a durvára vágottal?
Egyébként gratulálok a honlaphoz, nagyon tetszik, hogy fotót is teszel fel, nem csak receptet!
Üdv:
Niki |
Latsia, köszönöm szépen, hamarosan kipróbálom! Majd referálok, hogy sikerült!
Üdv.: Kata
|
Szia Kata!
Még ugyan nem próbáltam, de jól hangzik:
Cigánypecsenye - Ildikó_4
10 szelet sertés comb 2 nagy fej vöröshagyma 1 egész fokhagyma só bors, vegeta, pirospaprika, liszt, olaj
A húsokat mindkét oldalán beforgatjuk lisztbe és utána a meleg olajon mindkét oldalát épphogy csak megpirítjuk. Csak annyit tegyünk a serpenyőbe, ami belefér. Mikor megpirult kiszedjük, és ezt addig csináljuk, míg el nem fogy a hús. Mikor kivettük a húst beletesszük a kockára aprított hagymát. Megdinszteljük, és beletesszük a fokhagymát is. Mikor picit sült visszahelyezzük rá a husikat, fűsszerezük sóval, borssal, pici pirospaprikával, mert ettől lesz szép színe. Aki szereti egy kis vegetával. Vizet öntünk rá - csak épp hogy ellepje, és puhára főzzük. Sült krumplival tálaljuk, salátának meg tejfölös uborkát adunk. Aki szereti, az főzhet a húsba szalonnát, és azzal együtt pirítja meg - úgy is nagyon finom.
|
Szia Latsia, én még új vagyok. Nagyon tetszenek a receptjeid! Érdeklődnék, hogy van-e valami jó cigánypecsenye recepted?
Üdv: Kata |
Szia Marika!
Én ezt a túrógombócot nem szoltam melegíteni, ezért nem tudok tanácsolni ezzel kapcsolatban semmit, ne haragudj. Az érthető, hogy megolvad, hisz nagy része tejbregíz.... Köszönöm az elismerésedet.
|
Szia Latsia!Kipróbáltam a túrógombócodat, valóban kitűnő! De hogy kell melegíteni? A mikróban, melegítő fokozaton "elolvadt".Várom a tanácsodat!
Honlapodhoz, receptjeidhez csak gratulálhatok, ahogy azt már előttem sokan megtették.Marika
|
Erzsike sajnálom, lekéstelek, sajnos nem volt netem sokáig, remélem sikerült a karajod, több tepsi is mehet a légkeverésben és sztem igaziból abban 45 perc, a simában picit több! |
[Friss hozzászólások] [113-94] [93-74] [73-54] [53-34] [33-14] [13-1]
|